Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Pietoni amendaţi vineri la Botoșani pentru că nu au respectat regulile privind traversarea

Pietoni amendaţi vineri la Botoșani pentru că nu au respectat regulile privind traversarea

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

Poliţiştii rutieri au acţionat, vineri 26 ianuarie, pe raza întregului judeţ, pentru conştientizarea participanţilor la trafic cu privire la pericolul la care se expun prin nerespectarea normelor legale referitoare la circulaţia pe drumurile deschise circulaţiei publice.

Acţiunea a avut un caracter preventiv-reactiv, pentru combaterea nerespectării normelor rutiere de către pietoni şi prevenirea evenimentelor rutiere. Aceasta s-a desfăşurat atât în mediul urban, pentru combaterea nerespectării normelor rutiere privind traversarea drumului public, cât şi în mediul rural pentru sancţionarea prezenţei/deplasării neregulamentare a pietonilor pe drumurile publice.

Astfel, poliţiştii au aplicat 71 de sancţiuni contravenţionale, din care 69 pietonilor, pentru traversarea prin loc nepermis a drumului public şi 2 pentru deplasare neregulamentară pe partea carosabilă.

Pentru abaterile constatate, în 34 de cazuri, poliţiştii au aplicat amendă contravenţională, iar în celelalte 37, a fost aplicată sancţiunea avertismentului.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani