Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Petarde, pocnitori, țigări și brazi confiscați de jandarmi înainte de Crăciun - FOTO

Petarde, pocnitori, țigări și brazi confiscați de jandarmi înainte de Crăciun - FOTO

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

Cantitatea de 1920 de petarde și pocnitori găsite în această dimineață asupra unui bărbat în Piața Centrală a municipiului Botoșani i-a determinat pe jandarmi să îi întocmească acestuia actele de sesizare a organelor de urmărire penală pentru operațiuni cu obiecte pirotehnice efectuate fără drept și comercializarea către publicul larg.

Produsele respective au fost ridicate în vederea confiscării și au fost predate polițiștilor din cadrul Serviciului Arme, Explozibili și Substanțe Periculoase. În cadrul aceleiași acțiuni, jandarmii au confiscat și 32 de pachete de țigări de proveniență extracomunitara, posesorului acestora fiindu-i întocmite acte procedurale pentru infracțiunea de contrabandă. De asemenea, patru persoane care comercializau 32 de brazi de Crăciun fără documente de proveniență au primit amenzi însumând 30000 de lei, brazii fiind confiscați și predați la Direcția Silvică Botoșani.

Atragem atenția cetățenilor asupra pericolului folosirii obiectelor de distracție pe bază de amestecuri pirotehnice și îi sfătuim să nu le cumpere și să nu permită copiilor utilizarea acestora, din cauza riscului asupra sănătății.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani