Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Persoane depistate de polițiștii botoșăneni sub influenţa alcoolului

Persoane depistate de polițiștii botoșăneni sub influenţa alcoolului

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

Poliţiştii Serviciului Rutier aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, la data de 13.06.2019, au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat de 49 de ani, din municipiul Botoşani.

Întrucât acesta emana halenă alcoolică, s-a procedat la testarea alcoolscopică, valoare arezultată fiind de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

La data de 14.06.2019, un echipaj din cadrul Biroului de Ordine Publică Botoşani aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au oprit pentru control pe strada Mihail Kogălniceanu un autoturism condus de un bărbat de 40 de ani.

Întrucât acesta emana halenă alcoolică, s-a procedat la testarea alcoolscopică, valoarea rezultată fiind de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Pe numele său a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

Un bărbat de 58 de ani din localitatea Călineşti, la data de 13.06.2019, care conducea un moped pe drumul naţional DN 29 C din localitatea de domiciliu, fără a purta cască de protecţie, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, împrejurare în care a căzut de pe vehicul, accidentându-se.

Cu ocazia verificărilor a rezultat că bărbatul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar cu ocazia testării alcoolscopice a rezultat o valoare de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere fără permis şi conducere sub influenţa alcoolului.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani