Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Percheziții domiciliare la patru persoane din Brăieşti şi Leorda, finalizate cu arestări preventive

Percheziții domiciliare la patru persoane din Brăieşti şi Leorda, finalizate cu arestări preventive

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

Poliţiştii Secţiei Rurale nr. 1 Botoşani au emis marți 12 noiembrie, ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore faţă de patru bărbaţi cu vârste cuprinse între 18 şi 32 de ani, din comunele Brăieşti şi Leorda, bănuiţi de comiterea mai multor infracţiuni.

În urma probatoriului administrat a rezultat că în noaptea de 09/10.11.2019, cei patru au consumat băuturi alcoolice la un bar de pe raza comunei Mihai Eminescu, iar pe fondul unui conflict spontan au agresat trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 35 şi 42 de ani.

La data de 12.11.2019, poliţiştii au pus în executare cinci mandate de percheziţie domiciliară emise de Judecătoria Botoşani, la locuinţele celor patru bărbaţi.

Cu ocazia activităţilor, la locuinţele persoanelor vizate, au fost identificate şi ridicate în vederea continuării cercetărilor, conform prevederilor Codului de Procedură Penală, mai multe obiecte contondente susceptibile că au fost folosite la comiterea faptelor.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani, urmând ca astăzi persoanele respective să fie prezentate instanţei de judecată cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Facem precizarea că pe parcursul procesului penal persoanele cercetate beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale stabilite de Codul de Procedură Penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani