ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Patru tineri reținuți după ce s-au bătut într-un club

Patru tineri reținuți după ce s-au bătut într-un club

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, s-a stabilit că în noaptea de 14/15.10.2017, în timp ce se afla în incinta unui club de pe raza municipiului Botoşani, T.C. de 28 de ani, din localitate, pe fondul unui conflict spontan, l-a lovit în zona feţei pe L.O. de 36 de ani, din comuna Mihai Eminescu, tulburând ordinea şi liniştea publică din local.

După agresiune, pe fondul provocării, L.O. împreună cu A.A. de 21 de ani şi A.C. de 30 de ani, l-au lovit pe T.C. în interiorul localului, iar ulterior s-au deplasat în parcarea unităţii comerciale, unde au continuat actele de violenţă şi au tulburat ordinea şi liniştea publică.

Faţă de cele patru persoane implicate, a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore în arestul IPJ Botoşani.

Miercuri 18 octombrie 2017, faţă de suspecţii L.O. şi A.A., Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoşani a dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile, cu interdicţia de a se deplasa în locuri de distracţie şi agrement din categoria baruri, cluburi, discoteci şi puburi de pe raza municipiului Botoşani.

În cauză, poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani