Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Patru tineri amendați după ce au provocat un scandal în zona Autogării Darabani

Patru tineri amendați după ce au provocat un scandal în zona Autogării Darabani

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

Un scandal provocat de mai multe persoane aflate sub influența băuturilor alcoolice la un bar din zona Autogării Darabani, continuat și în stradă, a fost aplanat de jandarmi, care au intervenit pentru stoparea acestuia și identificarea celor implicați.

Cei patru tineri, care în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 02.00, și-au adresat reciproc injurii și amenințări și au tulburat ordinea și liniștea publică, în urma unui conflict spontan, au fost sancționați contravențional de către lucrătorii Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani.

O femeie și trei bărbați, cu vârste cuprinse între 18 și 30 de ani, s-au ales cu amenzi în valoare totală de 1600 de lei, pentru încălcarea prevederilor legii nr.61/1991 privind sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

În cazul în care nu vor achita amenzile în termen de 15 zile de la luarea la cunoștință despre încheierea proceselor-verbale de constatare și sancționare a contravenției, acestea vor fi trimise pentru executare silită la primăriile competente teritorial, pe raza cărora domiciliază contravenienții.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani