Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Patru cartuşe de vânătoare depistate în urma unui control efectuat de poliţia de frontieră

Patru cartuşe de vânătoare depistate în urma unui control efectuat de poliţia de frontieră

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

Poliţiştii de frontieră au descoperit patru cartuşe de vânătoare de calibru 12 mm în cotiera unui autoturism condus de un cetăţean din Republica Moldova.

Pe sensul de intrare în ţară s-a prezentat, în data de 07 ianuarie 2016, în jurul orei 08.00 cetăţeanul din Republica Moldova, Vitalie C. în vârstă de 29 de ani, conducând un autoturism marca Opel Vectra.

 La controlul specific de frontieră, efectuat de echipa comună de control formată din poliţişti de frontieră şi inspectori vamali, în cotiera autoturismului, au fost descoperite 4 cartuşe de vânătoare, de calibru 12 mm, nedeclarate la controlul de frontieră.

Cu privire la cele constatate, Vitalie C. a declarat că acestea îi aparţin tatălui său care este deţinător legal de armă de vânătoare în R. Moldova, care probabil le-a uitat în cotiera autoturismului după ce a fost la o partidă de vânătoare. Acesta a mai declarat că nu a verificat cotiera autoturismului şi nu ştia de existenţa celor 4 cartuşe de vânătoare.

Poliţiştii de frontieră au ridicat muniţia şi efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă calificată şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani