Trimite stirea ta ! [email protected]

ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Noapte plină de surprize pentru jandarmii botoșăneni! Amenzi de 1600 de lei, doi tineri încătușați și un liliac alungat

Noapte plină de surprize pentru jandarmii botoșăneni! Amenzi de 1600 de lei, doi tineri încătușați și un liliac alungat

În dimineața zilei de sămbătă, 15 iulie a.c., în jurul orei 04.00, o femeie a sesizat, prin apel la numărul unic de urgență 112, faptul că în apartamentul său din Parcul Tineretului a pătruns un liliac.

Echipajul de jandarmi care s-a deplasat la adresa indicată a constat că cele reclamate se confirmă, luând măsurile necesare pentru alungarea liliacului din locuința femeii.

În noaptea aceleiași zile, echipajele de jandarmi au intervenit în urma a trei apeluri telefonice care reclamau tulburarea ordinii și liniștii publice de către grupuri de tineri, la ore diferite, din care două pe Bulevardul George Enescu și unul pe str. Aleea Nucului din municipiul Botoșani.

Pentru a asigura liniștea cetățenilor din zonele respective, a fost necesară încătușarea a doi tineri recalcitranți, care au fost conduși la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani pentru efectuarea de verificări și luarea măsurilor legale, în total 7 persoane fiind sancționate contravențional cu amenzi în valoare de 1600 de lei.

Recomandăm cetățenilor să apeleze cu încredere numărul unic de urgență 112, pentru ca acțiunile forțelor de ordine să aibă loc în cel mai scurt timp și măsurile legale luate să aibă efectul scontat.

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani