Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Nereguli pe șosele: Mai mulți șoferi au rămas fără permise de conducere

Nereguli pe șosele: Mai mulți șoferi au rămas fără permise de conducere

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

Peste 160 de patrule pentru menţinerea ordinii publice au acţionat în teren, suplimentar față de dispozitivul curent, în perioada 06-08.01.2017, cu ocazia festivităților ocazionate de sărbătorirea Botezului Domnului Iisus Hristos (Boboteaza), Sfântului Ioan Botezătorul, precum și a Crăciunului pe rit vechi.

În weekend-ul 06-08.01.2018, 169 de patrule au acţionat pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice.

În urma activităţilor, au fost aplicate 177 de sancţiuni contravenţionale, valoarea acestora depăşind 49.000 de lei.

Poliţiştii rutieri au acţionat cu 10 aparate radar pe principalele drumuri naţionale şi judeţene pentru prevenirea accidentelor de circulaţie şi încălcării normelor rutiere, în urma cărora au aplicat 133 de sancţiuni contravenţionale prevăzute de O.U.G.195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, în valoare de peste 37.000 de lei, dintre care 70 au fost pentru încălcarea regimului legal de viteză, iar 60 pentru alte abateri la regulile de circulaţie.

Ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut 14 permise de conducere, în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule.

Activităţile au fost desfăşurate în sistem integrat, împreună cu celelalte instituţii cu atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani