Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Moldoveancă prinsă de jandarmi cu ţigări de contrabandă

Moldoveancă prinsă de jandarmi cu ţigări de contrabandă

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

O acţiune a jandarmilor în piaţa din oraşul Ştefăneşti, executată în dimineaţa zilei de 03 decembrie a.c.. pe linia combaterii comerţului ilegal cu produse accizabile, s-a finalizat cu ridicarea în vederea confiscării a 69 de pachete de ţigări, care erau oferite clienţilor de către o femeie din Republica Moldova. 

Femeia a susţinut că a introdus în mod legal pachetele de ţigări pe la un punct de trecere a frontierei, câte două pachete la fiecare tranzitare, cantitatea de ţigări descoperită de jandarmi fiind chipurile adunată într-un timp destul de lung.

Moldoveanca s-a dat singură de gol, în momentul în care i-a văzut pe jandarmi în piaţă devenind agitată şi încercând să ascundă câteva pungi sub tarabă, aspecte observate imediat de oamenii legii. 

Ţigările au fost ridicate în vederea confiscării şi vor fi predate poliţiştilor din cadrul  Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, împreună cu actele de sesizare ale organelor de urmărire penală întocmite sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani