Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Moarte stranie în Suceava: după ce şi-a ucis soţia, a dormit în casă cu cadavrul

Moarte stranie în Suceava: după ce şi-a ucis soţia, a dormit în casă cu cadavrul

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

Un bărbat și-a ucis soția, în locuința sa din comuna Dumbrăveni, Suceava. După ce a ucis-o, a dormit împreună cu victima, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava au dispus trimiterea în judecată a inculpatului, cercetat în stare de arest preventiv, pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie. Atât persoana vătămată, cât și soțul său obișnuiau să consume cantități mari băuturi alcoolice. Din cercetări a rezultat că bărbatul era în stare de ebrietate atunci când a început să se certe cu victima. Totodată, acesta a exercitat multiple acte de violență în curtea imobilului comun, după care a târât-o în interiorul locuinței.

Conform ziuaconstanta.ro, din cercetări a rezultat că, deși și-a dat seama că actele sale de violență au condus la decesul soției, inculpatul s-a culcat în aceeași încăpere cu aceasta, ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic.

A doua zi de dimineață, acesta s-a trezit și a observat în mijlocul camerei cadavrul soției sale, a aprins becul din curte, după care s-a deplasat la un bar din localitate. După câteva ore bune, acesta a informat diverse persoane despre decesul soției sale.

Potrivit concluziilor medicului legist care a efectuat autopsia victimei, moartea a fost violentă și s-a datorat șocului traumatic și hemoragic.

În urma tuturor celor întâmplate, bărbatul a fost trimis în judecată. Acesta urmează să-şi exercite pedeapsa pe care o vor stbili procurorii.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani