Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Jandarmii botoşăneni vor veghea la buna desfăşurare a Sărbătorilor de Paşte …

Jandarmii botoşăneni vor veghea la buna desfăşurare a Sărbătorilor de Paşte …

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

Peste 100 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani vor fi angrenaţi zilnic, în perioada (22-26.04.2011), în misiuni de asigurare şi menţinerea ordinii publice.

Vineri, 22.04.2011, patrule mixte (poliţist – jandarm) vor veghea la buna desfăşurare a slujbelor religioase şi la păstrarea unui climat de ordine şi siguranţă publică, la bisericile din municipiile Botoşani, Dorohoi şi oraşul Săveni.

Sâmbătă, în Noaptea de Înviere, 75 de jandarmi, împreună cu poliţişti din

I.P.J. Botoşani, constituiţi în patrule mixte de ordine publică vor executa misiuni de ordine publică, în zona lăcaşurilor de cult din Botoşani, Dorohoi şi Săveni.

Echipaje de jandarmi din cadrul I.J.J. Botoşani, vor asigura ordine publică în prima şi a doua zi de Paşte, la Biserica Sfântul Gheorghe, din municipiul Botoşani, cu ocazia manifestărilor religioase care vor avea loc.

Pe întreaga perioadă a sărbătorilor, patrule mixte de ordine publică

(poliţist-jandarm) vor acţiona pentru menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică, în mai multe localităţi din mediul rural: Copălău, Frumuşica, Truşeşti, Stefăneşti, Vorona, Corni, Roma, Nicşeni etc.

Cetăţenii pot solicita sprijinul jandarmilor, poliţiştilor, în situaţia tulburării ordinii publice sau în cazul în care sunt martorii săvârşirii altor fapte antisociale, la numarul unic pentru situaţii de urgenţă 112 sau se pot adresa direct echipajelor de jandarmi pentru a solicita sprijin.

Jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani, transmit tuturor cetăţenilor judeţului, ca bucuria Învierii Domnului, să reverse asupra tuturor sănătate, fericire şi speranţe împlinite.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani