Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Infractori voiajori depistaţi de poliţişti. Atenție cine vă intră în curte!

Infractori voiajori depistaţi de poliţişti. Atenție cine vă intră în curte!

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

Poliţiştii din cadrul postului de poliţie Băluşeni, luni 2 aprilie, au depistat în trafic pe drumul comunal din localitate, un autoturism condus de un bărbat de 49 de ani, în care se mai aflau doi pasageri, toţi din judeţul Iaşi.

Cu ocazia controlului autovehiculului, au fost identificate mai multe articole textile (pilote, perne), pe care persoanele în cauză le ofereau spre vânzare şi pentru care nu deţineau documente legale.

În cauză a fost aplicată o sancţiune contravenţională conform Legii 12/1990 în valoare de 5.000 de lei, bunurile respective fiind confiscate.

Poliţiştii vă recomandă să nu daţi curs unor oferte constând în vânzarea diferitelor obiecte de uz casnic direct la domiciliu (tigăi, covoare, perdele), întrucât acestea pot constitui doar pretexte folosite de persoane necunoscute pentru a intra în locuinţa potenţialilor cumpărători, iar în momente de neatenţie să sustragă bunuri din imobil.

În cazul în care aveţi suspiciuni apelaţi la numărul unic de urgenţă 112 sau sesizaţi cea mai apropiată unitate de poliţie!


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani