Trimite stirea ta ! [email protected]

ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
  Încă o inovație a contrabandiștilor! Ţigarete ascunse în aripile unui autoturism!

Încă o inovație a contrabandiștilor! Ţigarete ascunse în aripile unui autoturism!

Poliţişti de frontieră împreună cu lucrători vamali au descoperit, ascunse în locuri special amenajate în aripile unui autoturism, aproximativ 7.500 de ţigarete, pe care un cetăţean român intenţiona să le introducă ilegal în ţară.  

S-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Galaţi-rutier - I.T.P.F. Iaşi, în data de 08 octombrie 2015,  în jurul orei 09.00  pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, pe sensul de intrare în ţară, conducând un autoturism marca BMW, înmatriculat în judeţul Galaţi, cetăţeanul român Iurie M., în vârstă de 25 ani.

Deţinând informaţii despre faptul că autoturismul este folosit pentru transportul ţigaretelor de contrabandă, poliţiştii de frontieră au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amănunţit asupra mijlocului de transport, în urma căruia au fost descoperite, ascunse şi nedeclarate, în locuri special amenajate, în  aripile faţă şi spate ale autoturismului, 7.600 de tigarete de contrabandă.

Conform prevederilor legale a fost luată măsura confiscării ţigaretelor, în valoare de 714 lei, a autoturismului, în valoare de 13.271  lei, iar persoana în cauză a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 7.000 lei.

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani