Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Gard distrus cu tractorul de un tânăr mort de beat, care nu deținea permis de conducere

Gard distrus cu tractorul de un tânăr mort de beat, care nu deținea permis de conducere

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

În timp ce conducea un tractor cu plug, sâmbătă 17.10.2015, în jurul orei 21.10, pe raza localităţii Costeşti, comuna Răchiţi, C.C. de 25 ani, din localitate, a acroșat gardul împrejmuitor al unei locuințe, distrugându-l.

Conducătorul auto a fost testat alcooscopic, rezultatul fiind de 1,51 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, poliţiştii au constatat că tânărul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie, iar tractorul nu avea plăcuțe de înregistrare.

În cauză au fost întocmite acte procedurale sub aspectul comiterii infracțiunilor de distrugere, conducerea unui vehicul pe drumurile publice, de către o persoană care nu posedă permis de conducere, punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînregistrat sau neînmatriculat şi conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere, de către o persoană care la momentul prelevării mostrelor biologice are o îmbibație alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani