Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Furt stopat de jandarmi: Victimele..., doi elevi de liceu!

Furt stopat de jandarmi: Victimele..., doi elevi de liceu!

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

Un echipaj de jandarmi care acţiona în zona Centrului Vechi al municipiului Botoşani a observat miercuri, 20 septembrie a.c., la ora 13.15, patru tineri, care conversau la intersecţia străzilor Dragoş Vodă şi Ion Pillat.

Ceva din comportamentul a doi dintre ei le-a dat de bănuit jandarmilor că nu ar fi tocmai o discuţie amicală şi în momentul următor i-au interceptat. Jandarmii n-au fost tocmai miraţi să afle că unuia dintre tineri, elev în clasa a X-a la Liceul Elie Radu, i-a fost luat telefonul mobil, iar unui coleg de-al acestuia, suma de 10 lei.

Din verificările efectuate, jandarmii au aflat că păgubiţii, la ieşirea de la cursuri, au fost conduşi de făptuitori până la intersecţia unde au fost depistaţi de jandarmi, iar pe drum au fost „convinşi”, fără a fi bruscaţi în vreun fel, „să predea de bunăvoie” telefonul şi cei zece lei.

Elevul care era să rămână fără telefon le-a promis făptuitorilor că le va aduce a doua zi 20 de lei în schimbul telefonului, dar a fost refuzat categoric, primind înapoi doar cartela, acesta fiind momentul intervenţiei oamenilor legii.

Cei doi făptuitori, tineri fără ocupaţie în vârstă de aproximativ 19 ani, au fost conduşi la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani, unde li s-au întocmit actele de sesizare ale organelor de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, dosarul fiind înaintat în vederea soluţionării către Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoşani.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani