Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Evenimente rutiere, cercetate de poliţişti botoșăneni

Evenimente rutiere, cercetate de poliţişti botoșăneni

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

Luni 20 mai 2013, în jurul orei 11.20, P. CRISTIAN RAUL de 39 ani, din municipiul Botoşani, în timp ce conducea un autoturism pe Bulevardul Mihai Eminescu din municipiul Botoşani, l-a surprins şi accidentat uşor pe L. PETREA de 82 ani, din municipiu, care s-a angajat regulamentar în traversarea străzii, pe marcajul pietonal de la intersecţia cu strada Armoniei.

Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean Botoşani, unde a primit îngrijiri medicale.

Atât conducătorul auto, cât şi pietonul au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, dupa care le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de P. CRISTIAN RAUL se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

La data de 20.05.2013, în jurul orei 19.30, B. MIHAELA STELA de 38 ani, din satul Brehuiesti, comuna Vlădeni, judeţul Botoşani, în timp ce conducea un autoturism pe drumul european E58, pe direcţia Vlădeni-Botoşani, pe fondul vitezei neadaptate la condiţiile unui carosabil umed, a pierdut controlul volanului, împrejurare în care autoturismul a părăsit partea carosabilă, împrejurare în care a intrat în coliziune cu un copac de pe marginea drumului.

În urma producerii accidentului a rezultat rănirea uşoară a conducătoarei auto, care a fost transportată şi internată la Spitalul Judeţean Botoşani.

B. MIHAELA STELA nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani