Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Dosare penale pentru infracţiuni la regimul circulației rutiere

Dosare penale pentru infracţiuni la regimul circulației rutiere

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

Poliţiştii oraşului Darabani aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, duminică 25 noiembrie, au oprit pentru control pe strada 1 Decembrie un autoturism condus de un tânăr de 23 de ani din comuna Păltiniş.

Cu ocazia controlului documentelor s-a constatat faptul că autorizaţia de circulaţie provizorie a vehiculului este expirată din luna septembrie a.c.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat.

La aceeași dată, poliţiştii dărăbăneni aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu au oprit pentru control pe strada Muncitorului un autoturism condus de un tânăr de 23 de ani.

Întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost testat alcoolscopic, valoarea rezultată fiind de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior el a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe numele său a fost întocmit un dosar penal şi se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani