Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Dorohoieni depistați de polițiștii de frontieră cu țigări de contrabandă în valoare de 3628 lei

Dorohoieni depistați de polițiștii de frontieră cu țigări de contrabandă în valoare de 3628 lei

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi au depistat în trafic doi cetăţeni români, soţ şi soţie, care transportau în autoturism 8.120 ţigarete.

Un echipaj format din poliţişti de frontieră din cadrul Sectorul Poliţiei de Frontieră Dorohoi, judeţul Botoşani, acţionând în baza unei informaţii, au efectuat în data de 12 octombrie 2015, în jurul orei 19.40, semnalele regulamentare pentru a opri în trafic, în zona de competenţă, un autoturism marca VW, înmatriculat în România.

Şoferul autoturismului nu a oprit la semnalul echipajului poliţiei de frontieră, motiv pentru care s-a trecut la urmărirea maşinii, care a fost oprită la intrare în municipiul Dorohoi.

În autoturism au fost identificate două persoane, Augustin C., de 56 de ani, şoferul autoturismului şi soţia acestuia, Iulia C., în vârstă de 53 de ani, ambii domiciliaţi în Dorohoi.

Cei doi au fost conduşi la sediul instituţiei, unde în urma verificării autoturismului s-a descoperit pe bancheta din spate cantitatea de 406  pachete ţigări Kent şi Rothmans, cu timbru de acciză R. Ucraina.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „contrabandă”, iar ţigările în valoare de 3628 lei au fost ridicate în vederea confiscării.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani