Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Doi șoferi cercetați pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice

Doi șoferi cercetați pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

Polițiștii au oprit pentru control, vineri, 10 ianuarie 2014, orele 10:40, pe str.Calea Națională, în dreptul Pieței Centrale, un autoturism condus de B. Marius de 37 ani, din mun.Botoșani, care se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație alcoolică de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la Spitalul Judeţean de Urgență Botosani, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări față de B. Marius sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o concentrație alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge”.

În tumătoarea zi, polițiștii botoșăneni au depistat, sâmbătă, 11 ianuarie 2014, orele 15:14, pe M. COSTEL CRISTI de 36 ani, din municipiul Suceava, în timp ce conducea un autoturism pe DN 29(E58), pe raza comunei Vlădeni, având o concentraţie alcoolică de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Față de M. COSTEL CRISTI se efectueaza cercetari sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”conducerea pe drumurile publice a unui autoturism de către o persoană care are o alcoolemie peste limita legală”.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani