Trimite stirea ta ! [email protected]

ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Distracția a doi botoșăneni s-a încheiat la Jandarmerie!

Distracția a doi botoșăneni s-a încheiat la Jandarmerie!

În urma unui apel telefonic, un echipaj de jandarmi s-a deplasat în data de 26 septembrie, în jurul orei 16.30, la un bar de pe raza municipiului Botoșani unde două persoane au provocat distrugeri.

Ajunși la fața locului, jandarmii au dat peste doi bărbați de 41 de ani, care erau sub influența băuturilor alcoolice și care discutau în separeul localului, pasivi la apariția forțelor de ordine.

În urma verificărilor efectuate la fața locului, a reieșit faptul că cei doi barbați au aruncat cu sticlele rămase goale în geamul separeului și l-au spart.

În momentul în care jandarmii au încercat să-i legitimeze, aceștia au refuzat vehement și mai mult, au devenit agresivi verbal și fizic atât la adresa forțelor de ordine cât și la adresa clienților care se aflau în bar, fiind necesară încătușarea lor și conducerea la sediul unității în vederea aplicării măsurilor legale.

Jandarmii au întocmit actele de sesizare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „distrugere”, dosarul urmând a fi înaintat pentru soluționare către Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoșani.

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani