Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Descinderi cu mascaţi pe terasele din Botoşani

Descinderi cu mascaţi pe terasele din Botoşani

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

Poliţiştii şi jandarmii botoşăneni au descins, în noaptea de vineri spre sâmbătă, pe mai multe terase şi cluburi din Botoşani. “Mascaţii” au înconjurat locaţiile şi au verificat fiecare colţ al cârciumelor. De asemenea, oamenii legii au legitimat fiecare client al terasei în parte. Acţiunea a făcut parte dintr-un program de ordine publică derulat în comun de Inspectoratul Judeţean de Poliţie şi Inspectoratul Judeţean de Jandarmi. La misiune au participat şi jandarmi “mascaţi” de la Bacău.

La Enjoy Pub, la sosirea maşinilor Poliţiei, cu girofarurile pornite, patronul italian a cerut imediat întreruperea programului de karaoke. El a luat această decizie, pe fondul temerii că terasa ar fi fost reclamată pentru nivelul ridicat al zgomotului produs în special de muzică.

În momentul descinderii, terasa era plină, iar intervenţia jandarmilor şi poliţiştilor cu cagule pe faţă a stârnit mai mult curiozitate decât frică.

Acţiunea, pe linia prevenirii şi combaterii faptelor antisocaile, a început în jurul orei 22.20 şi a avut loc doar în barurile şi cluburile din municipiul Botoşani. Nu putem spune că a fost o razie, ci o acţiune curentă de ordine publică“, a declarat purtătorul de cuvânt al jandarmeriei, dan Izotov, citat de botosaninews.

În urma acţiunilor Poliţiei şi Jandarmeriei, a fost întocmit şi un dosar penal pentru distrugere, în cazul unui bărbat recalcitrant. În jurul orei 22.00, doi vecini de pe strada Cornişa s-au luat la ceartă, iar unul dintre ei a luat o rangă şi a distrus maşina celuilalt.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani