Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Criminalul tinerei din Hilișeu-Crișan condamnat definitiv la 25 de ani de închisoare

Criminalul tinerei din Hilișeu-Crișan condamnat definitiv la 25 de ani de închisoare

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

Ani grei de închisoare pentru tânărul de 24 de ani din comuna Hilşeu Horia anul trecut şi-a incendiat iubita care s-a stins în chinuri groaznice. Cătălin A. a fost condamnat, joi, de magistraţii Curții de Apel Suceava la 25 de ani de închisoare, menținând astfel sențina dată de judecătorii Tribunalului Botoșani.

Judecătorii suceveni au dispius însă “schimbarea calificării faptelor reţinute în sarcina inculpatului apelant din - infracţiunea de omor deosebit de grav prevăzută l în infracţiunea de omor calificat prevăzută de Noul Cod Penal.

În plus, acesta a fost obligat de instanţă la plata unor daune morale de 100.000 de lei către familia victimei şi 30.000 de lei daune materiale. Sentinta este definitivă.

Potrivit anchetatorilor, bărbatul și-a premeditat fapta.

Crima s-a petrecut pe 29 aprilie 2013. Cu câteva zeci de minute înainte ca Niculina Bacinschi, de 17 ani, să se întoarcă de la școală, acesta a stat în locul unde știa că fata coboară din microbuz, având asupra sa un recipient cu benzină și un cuțit, potrivit stiri.botosani.

Când fata a ajuns în sat și a coborât din mașină, tânărul s-a năpustit asupra ei, a înjunghiat-o de trei ori, după care a stropit-o cu benzină și i-a dat foc, mai apoi luând-o la fugă.

Tânăra a sfârșit în chinuri groaznice. Agresorul a fost găsit de polițiști la domiciliul părinților săi. Motivul crimei este gelozia, adolescenta luând decizia de a se despărți de el.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani