Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Bunuri susceptibile a fi contrafăcute, confiscate de poliţiştii de frontieră – FOTO

Bunuri susceptibile a fi contrafăcute, confiscate de poliţiştii de frontieră – FOTO

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

Poliţiştii de frontieră gălăţeni şi brăileni au depistat, în urma percheziţiilor efectuate într-un centru comercial de pe raza judeţului Brăila, aproximativ 170 bucăţi de bunuri susceptibile a fi contrafăcute, bunuri care erau valorificate prin vânzare directă.

În cursul lunii ianuarie a.c., în urma acţiunilor specifice desfăşurate la nivelul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Galaţi şi a Sectorului Politiei de Frontiera Braila – I.T.P.F. Iaşi au fost obţinute informaţii cu privire la realizarea de acte şi fapte de comerţ cu bunuri susceptibile a fi contrafăcute, de către o societate comercială din judeţul Brăila.

Ca urmare a acestui fapt, în urma documentării efectuate, în data de 19 februarie a.c. poliţişti de frontieră din cadrul Biroului C.M.I.I.T, compartimentul Expertiza Documentelor de Călătorie şi Criminalistică din cadrul S.T.P.F. Galaţi, împreună cu poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brăila, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila, au pus în aplicare trei mandate de percheziţie emise de Judecătoria Brăila pentru locaţii de pe raza judetului Brăila.

În urma percheziţiilor efectuate la punctul de lucru al societăţii în cauză, dintr-un centru comercial de pe raza judeţului Brăila, au fost descoperite 167 de bunuri (articole de îmbrăcăminte, încălţăminte şi accesorii), toate având inscripţionate însemne ori logouri ale unor mărci notorii.

Poliţiştii de frontieră au ridicat bunurile susceptibile a fi contrafăcute, cu o valoare estimată la aproximativ 27.000 lei, în vederea continuării cercetărilor.

În cauză se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani