Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Botoșănean arestat pentru 24 de ore după ce a furat telefonul unei fete de 19 ani

Botoșănean arestat pentru 24 de ore după ce a furat telefonul unei fete de 19 ani

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

În cursul zilei de vineri, 27 decembrie 2019, polițiștii botoșăneni au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui barbat de 36 de ani, din comuna Cristești, bănuit de comiterea unei infracțiuni de tâlhărie calificată.

În urma cercetarilor efectuate s-a stabilit că în dimineața aceleiași zile, în timp ce se afla pe raza municipiului Botoșani, a sustras prin folosirea de acte de violență, un telefon mobil, de la o tânără de 19 ani.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională a fost recuperat. În cauză se continuă cercetarile sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoșani, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de tâlhărie calificată.

La expirarea perioadei de reținere, bărbatul va fi prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. Precizăm că pe parcursul procesului penal, persoana cercetată beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale stabilite de codul de procedură penală precum și de prezumția de nevinovăție.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani