Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Bărbat sancționat pentru uz de fals și conducere fără permis

Bărbat sancționat pentru uz de fals și conducere fără permis

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

Poliţiştii oraşului Flămânzi aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu au oprit vineri, 26 aprilie 2019, pentru control, pe drumul european DE 58, un autoturism condus de un bărbat de 44 de ani.

Cu ocazia legitimării, bărbatul a prezentat organelor de poliţie o carte de identitate şi un permis de conducere, ambele emise de autorităţile din Republica Moldova, declarând totodată că este cetăţean moldovean aflat în tranzit pe teritoriul ţării noastre.

Întrucât exista suspiciunea că documentele respective nu sunt autentice, poliţişti au efectuat verificări, constatând faptul că bărbatul este cetăţean român şi are domiciliul în comuna Frumuşica, iar pe numele lui se efectuează cercetări sub aspectul comiterii a două infracţiuni de conducere fără permis, fapte ce au fost comise în luna februarie a.c.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de uz de fals şi conducere fără permis, urmând ca în urma probatoriului administrat să fie propusă o soluţie conform prevederilor Codului de Procedură Penală.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani