Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Bărbat din Văculești arestat după ce a înjunghiat fiul concubinei sale

Bărbat din Văculești arestat după ce a înjunghiat fiul concubinei sale

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

Un bărbat de 43 de ani, din comuna Văculești, a fost arestat preventiv, duminică, după ce l-a înjunghiat pe fiul concubinei sale cu un cuțit. Tribunalul Botoșani a admis propunerea procurorilor de arestare preventivă pentru 30 de zile a lui Florin L. pentru tentativă de omor.

Scandalul a avut loc sâmbătă seară, când fiul femeii a mers să-și viziteze mama. Cei doi s-au luat la ceartă, iar la un moment dat Florin L. l-a înjunghiat pe tânăr cu un cuțit în piept. Victima a fost dusă la spital, unde a primit îngrijirile medicale necesare, iar agresorul a ajuns pe mâna oamenilor legii.

Solutia pe scurt: „Admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani formulată în dosarul nr. 1/P/2020. În temeiul art.226 Cod procedură penală raportat la art.202 alin. 1 şi 3, art.223 alin. 2 Cod de procedură penală, dispune arestarea preventivă a inculpatului L. Florin, aflat în prezent în Arestul IPJ Botoşani, cercetat pentru săvârșirea infracţiunii de tentativă la omor, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 32 rap la 188 alin. 1,2 Cod penal, pe o durată de 30 de zile, respectiv de la data de 5 ianuarie 2020 până la data de 3 februarie 2020, inclusiv. În temeiul art. 230 Cod de procedură penală dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului L. Florin. În baza art.275 alin.3 Cod procedură penală cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Onorariul pentru avocat desemnat din oficiu în sumă de 626 lei se va achita Baroului Botoşani din fondurile Ministerului Justiţiei. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare pentru inculpat şi de la comunicare pentru Ministerul Public. Pronunţată în şedinţa camerei de consiliu din data de 5 ianuarie 2020, orele 15:16.”


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani