Trimite stirea ta ! [email protected]

ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Avea permisul anulat și totuși a fost depistat conducând sub influența băuturilor alcoolice

Avea permisul anulat și totuși a fost depistat conducând sub influența băuturilor alcoolice

Luni 6 iulie, în jurul orei 02.15, a fost depistat în trafic, pe DE 58 în oraşul Flămânzi, C.I. de 42 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,12 mg/l în aerul expirat. Mai mult, verificările efectuate de poliţişti au stabilit că bărbatul avea permisul de conducere anulat.  

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge și conducerea pe drumurile publice a unui vehicul, de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

În aceeași zi, în jurul orei 09.20, F.A. de 27 ani, din comuna Ştiubieni, judeţul Botoşani a fost depistat în timp ce conducea un autoturism pe DJ 292, în localitatea Ştiubieni.

Tânărul avea permisul reţinut pentru 90 de zile, începând cu data de 10.06.2015. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul, de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată.

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani