Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Autoturism Toyota furat din Danemarca descoperit la Dorohoi de polițiștii de frontieră

Autoturism Toyota furat din Danemarca descoperit la Dorohoi de polițiștii de frontieră

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

Poliţiştii de frontieră botoşăneni au depistat în localitatea Dorohoi un autoturism marca Toyota Starlet, care figura ca fiind furat din Danemarca din luna iulie 2015.

Acţionând în baza unor informaţii, poliţişti de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Botoşani, în cooperare cu poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi au identificat în data de 18 noiembrie 2015, în jurul orei 11.00, pe raza municipiului Dorohoi un autoturism marca Toyota Starlet, înmatriculat în Danemarca, pentru care exista o alertă emisă de autorităţile daneze din 22 iulie 2015, ca fiind furat.

În urma verificărilor efectuate a fost identificată M. R., cetăţean român de 52 ani, care a declarat că autoturimul îi aparţine şi l-a achiziţionat din Danemarca în luna iunie 2015.
 
Poliţiştii de frontieră efectuează în cauză cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, autoturismul în valoare de 10.656 lei fiind indisponibilizat la sediul S.P.F. Dorohoi.

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani