Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Autoturism radiat temporar din circulaţie descoperit de poliţiştii de frontieră

Autoturism radiat temporar din circulaţie descoperit de poliţiştii de frontieră

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Galaţi au întocmit lucrare penală unui bărbat care conducea un autoturism, care figura în bazele de date ca fiind radiat din circulaţie, iar asigurarea tip carte verde era falsă.

În data de 13 februarie a.c., în jurul orei 14.30, pe timpul executării unei misiuni specifice, poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Galaţi, au oprit în trafic pentru control, pe raza municipiului Galaţi, un autoturism marca Opel, înmatriculat în Spania condus de cetăţeanul român Ion T..

În urma verificărilor specifice efectuate, lucrătorii noştri au constatat că autoturismul figurează cu menţiunea „înmatriculare suspendată”, menţiune efectuată de către autorităţile din Spania. În urma verificării documentelor poliţiştii de frontieră au descoperit că şi asigurarea tip carte verde nu prezintă condiţiile de formă şi de fond, aceasta fiind falsă.

Poliţiştii de frontieră i-au întocmit bărbatului lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de falsificarea unui înscris oficial, uz de fals, punere în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat şi conducerea pe drumurile publice a unui vehicul înmatriculat în alt stat, care nu are drept de circulaţie în România.

 


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani