Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
ATENȚIE : Super telefoane de firmă sau... Super țepă

ATENȚIE : Super telefoane de firmă sau... Super țepă

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

Marţi, 17.05.2011, în jurul orei 15.00, un echipaj de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani aflat în misiune de patrulare pe strada Calea Naţională, a observat doi tineri de etnie rromă în apropierea stadionului municipal, care încercau să vândă cetăţenilor ce treceau prin zonă nişte ,,telefoane mobile”.

Jandarmii după ce i-au identificat pe cei doi ,,comercianţi”, le-au solicitat acestora documente de provenienţă pentru cele două telefoane ,,de ultimă generaţie”.

Cei doi, B. Marius de 17 ani şi D. Vasile de 21 ani, ambii având domiciliul în localitatea Brăhăşeşti, judeţul Galaţi, au declarat jandarmilor că nu au nici un act justificativ pentru cele două telefoane mobile, ba mai mult aceştia au recunoscut că cele două telefoane n-ar fi chiar atât de originale pe cât par …

Jandarmii au ridicat în vederea confiscării cele două telefoane mobile, iar B. Marius şi D. Vasile au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă în valoare de 1000 de lei, fiecare, conform Legii nr.12/1990.

De altfel, cei doi au mai fost depistaţi de jandarmi şi sancţionaţi în urmă cu câteva zile, în altă zonă circulată din municipiu (Piaţa Centrală), când prin acelaşi mod încercau să vândă ,,super telefoane de firmă”.

Recomandăm cetăţenilor în cazul în care sunt acostaţi de astfel de persoane, să nu cumpere astfel de telefoane mobile, chiar dacă preţul li se pare deosebit de avantajos. De obicei aceştia cer sume de bani între 200-250 de lei, motivând că preţul real al acestor telefoane mobile ar fi de 1000 - 1200 de lei.

Etichete:

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani