Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Atenție, români! Noua escrocherie cu bluza pe parbriz!

Atenție, români! Noua escrocherie cu bluza pe parbriz!

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

O nouă escrocherie a fost pusă la cale de hoți. Hoții filează o anumită persoană care are bani sau bunuri de valoare asupra sa și o pândesc până în momentul în care găsesc un moment în care șansele să fie prinși ar putea să fie minime. Ei leagă un obiect vestimentar, de obicei un plover, o bluză sau o cămașă de ștergătorul mașinii astfel încât acesta să blocheze vizibilitatea șoferului.

Există aici două posiblități:

1. șoferul să observe după ce a intrat în mașină, iar acesta este cazul ideal pentru hoți: ei fură de pe scaunul din dreapta portofelul sau bunurile de valoare lăsate în mașină.

2. șoferul să încerce să conducă fără să dezlege bluza înnodată de ștegător, iar hoții să urmărească mașina până în momentul în care victima decide să oprească autoturismul pentru a-l înlătura. Nodul fiind foarte strâns, va necesita timp, iar hoții vor avea timp să fure din mașină.

În cazul în care vedeti o bluză sau ceva înnodat de ștergătorul mașinii, cel mai bine este să blocați ușile autoturismului și să cereți ajutor. Sursa: antena3.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani