Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Aproximativ 14.000 de ţigări de contrabandă ascunse într-un loc special amenajat în spatele unui autoturism

Aproximativ 14.000 de ţigări de contrabandă ascunse într-un loc special amenajat în spatele unui autoturism

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

Poliţiştii de frontieră, împreună cu lucrătorii vamali, au descoperit, ascunse într-un loc special amenajat în contraaripile spate ale unui autoturism, 13.900 de ţigarete pe care un cetăţean român intenţiona să le introducă ilegal în România.  

S-a prezentat în data de 23 noiembrie,2015 în jurul orei 01.30, pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul român Iulian B., în vârstă de 28 ani, conducând un autoturism marca Volksvagen, înmatriculat în judeţul Galaţi.

Pentru valorificarea unei informaţii, poliţiştii de frontieră au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amănunţit asupra mijlocului de transport.

În urma controlului, echipa comună formată din poliţişti de frontieră şi inspectori vamali a descoperit, ascunse şi nedeclarate, într-un loc special amenajat în contraaripile spate ale autoturismului, 13.900 de ţigarete de diferite mărci, de provenienţă R. Moldova.

Conform prevederilor legale a fost luată măsura reţinerii ţigaretelor, în valoare de 8.340 lei, şi a autoturismului, în valoare de 13.332 lei, în vederea confiscării, iar bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 8.000 lei.

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani