Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Amendă de 5000 de lei pentru un bărbat care transporta ilegal fier vechi

Amendă de 5000 de lei pentru un bărbat care transporta ilegal fier vechi

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

Poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Corlăteni aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, miercuri 13 februarie, au oprit pentru control pe drumul judeţean DJ 292 o autoutilitară condusă de un bărbat de 58 de ani, în care se mai afla şi o femeie de 52 de ani, ambii din judeţul Vrancea.

Cei doi au declarat organelor de poliţie că se ocupă cu achiziţionarea fierului vechi, iar cu ocazia controlului vehiculului au fost identificate diverse piese provenind de la aparate electrocasnice, precum şi piese din material feros ori neferos.

Bărbatul a fost sancţionat contravenţional conform Legii 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite cu amendă în cuantum de 5.000 de lei, bunurile respective fiind confiscate de poliţişti.

Pentru a nu cădea victime ale infracţiunilor comise de infractorii voiajori le recomandăm cetăţenilor:
să nu dea curs unor oferte comerciale aparent avantajoase şi să nu furnizeze date cu privire la vecini sau alte persoane.
să nu dea curs unor oferte constând în vânzarea diferitelor obiecte de uz casnic direct la domiciliu (tigăi, covoare, perdele). Acestea sunt doar pretexte folosite de persoane necunoscute pentru a intra în locuinţa cumpărătorului, iar în momente de neatenţie sustrag chiar şi bunuri din imobil.
nu lăsaţi să intre în locuinţa dumneavoastră persoane necunoscute, ce se recomandă a fi de la diverse firme de publicitate, de la societăţile de gaz, energie electrică fără a vă prezenta documente avizate ce le fac identificabile.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani