Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Acţiuni ale poliţiştilor rutieri în municipiul Botoşani și pe raza oraşului Flămânzi

Acţiuni ale poliţiştilor rutieri în municipiul Botoşani și pe raza oraşului Flămânzi

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

În perioada 8 – 9 februarie 2020, poliţiştii Biroului Rutier Botoşani au organizat o acţiune pe raza municipiului Botoşani pentru prevenirea şi combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Cu ocazia activităţilor specifice desfăşurate, au fost legitimate 89 de persoane şi controlate 74 de autovehicule, iar ca urmare a neregulilor constatate au fost aplicate 44 de sancţiuni contravenţionale, valoarea acestora depăşind suma de 14.000 de lei. De asemenea, au fost reţinute 13 permise de conducere, 11 dintre acestea fiind pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

Duminică 9 februarie, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Botoşani, au organizat o acţiune pe raza oraşului Flămânzi, pentru prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere şi fluidizarea traficului în proximitatea târgului organizat în localitate.

Cu ocazia acţiunii au fost controlate 89 autovehicule şi legitimate 136 de persoane, iar în urma neregulilor constatate au fost aplicate 58 de sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 21.000 de lei.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani