Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Accidente rutiere provocate din cauza unor conducători aflați în stare de ebrietate

Accidente rutiere provocate din cauza unor conducători aflați în stare de ebrietate

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

La data de 10.12.2015, în jurul orei 07.50, a fost depistat pe  DJ 298A, în orașul Darabani, D. V. de 46 ani, din comuna Mileanca, județul Botoșani, în timp ce conducea un autoturism. Bărbatul a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 10.12.2015, în jurul orei 12.35, Poliția Municipiului Botoșani a fost sesizată cu privire la faptul că pe strada Mihail Kogălniceanu din municipiu s-a produs un accident rutier soldat cu pagube materiale, iar unul dintre conducătorii auto implicati, se află sub influența băuturilor alcoolice.

A fost depistat M. M. de 55 ani, din satul Cătămărăști Deal, comuna Mihai Eminescu, județul Botoșani, ca fiind conducătorul auto din culpa căruia s-a produs evenimentul rutier.
Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,18 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Celor doi conducători auto le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauze se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere, de către o persoană care la momentul prelevării mostrelor biologice are o îmbibație alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani