Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Accident mortal provocat de un adolescent de 16 ani! Un tânăr a murit și altul a fost rănit grav!

Accident mortal provocat de un adolescent de 16 ani! Un tânăr a murit și altul a fost rănit grav!

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

Un grav accident rutier în urma căruia un tânăr a murit, iar altul a fost grav rănit, s-a produs în noaptea de duminică spre luni pe un drum din satul Codreni, comuna Mileanca.

Un copil în vârstă de 14 ani şi un tânăr de 22 de ani se deplasau cu un autoturism Dacia, condus de un adolescent de 16 ani. La un moment dat, şoferul a pierdut controlul volanului, maşina s-a dat de mai multe ori peste cap, a lovit un stâlp şi s-a oprit cu roţile în sus într-un şanţ de pe marginea drumului.

La scurt timp după accident, adolescentul care a provocat cumplitul accident a fugit de la faţa locului și un alt participant la trafic a sunat la 112.

Cadrele medicale de pe ambulanţă ajunse la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru pasagerul de 14 ani, care a fost găsit decedat. Cel de-al doilea pasager a fost preluat în stare gravă şi transportat la spital.

Tânărul inconştient care s-a urcat la volan, va fi anchetat pentru nu mai puţin de patru infracţiuni: conducere fără permis, părăsirea locului fără încuviinţarea organelor de poliţie, ucidere şi culpă şi vătămare corporală din culpă.

Oamenii legii fac verificări pentru a afla şi cum a ajuns autoturismul pe mâna tânărului.

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani