Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
 A încurcat pedalele și a produs un accident feroviar

A încurcat pedalele și a produs un accident feroviar

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

Luni 18 iulie, orele 20.02, B. IONELA – LAURA de 36 ani din comuna Călăraşi, în timp ce conducea un autoturism marca OPEL ZAFIRA pe D.J. 282, pe raza localităţii Răuseni, pe relaţia Hlipiceni-Călăraşi, în momentul când a ajuns la trecerea la nivel cu calea ferată  prevăzută cu trei indicatoare de presemnalizare cât şi cu indicatoarele ”STOP” şi ”CRUCEA SF. ANDREI”, s-a deconcentrat şi în loc să acţioneze pedala de frână a acţionat pedala de acceleraţie.

In aceste condiţii autoturismul a fost acroşat în partea din spate de automotorul trenului personal nr. 15621 – Iaşi –Dorohoi, care intra în halta C.F.R. Răuseni şi a fost avariat în proporţie de aproximativ 35 %.

În momentul producerii evenimentului in autoturism se mai afla pe scaunul din partea faţă dreapta  V. IOAN de 40 ani, domiciliat în comuna Călăraşi. Conducătoarea auto şi pasagerul nu au suferit leziuni.

Din verificările efectuate de către poliţişti s-a stabilit că vina aparţine conducătoarei auto,  faţă de care s-au dispus măsuri de sancţionare contravenţională şi ridicarea permisului de conducere în vederea suspendării pe o perioadă de 60 zile.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani