Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
A furat maşina unui consătean, deși nu avea permis de conducere şi s-a oprit într-un șanț

A furat maşina unui consătean, deși nu avea permis de conducere şi s-a oprit într-un șanț

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

La data de 15.07.2017, în jurul orei 18.15, un tânăr de 19 ani a sesizat poliţiştii cu privire la faptul că și-a găsit autoturismul, avariat, într-un șanț de pe marginea DJ 298, în localitatea Dumeni, comuna George Enescu.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că, în cursul zilei de 15.07.2017, în jurul orei 17.50, G. C. de 40 ani, din comuna George Enescu, a condus autoturismul respectiv pe D.J. 298, pe raza localităţii Dumeni şi, pe fondul neadaptării vitezei de deplasare la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, derapând în șanțul de pe marginea drumului.

Bărbatul a fost depistat pe raza localității de domiciliu, imediat după producerea evenimentului rutier. Cercetările ulterioare au stabilit că acesta a luat autoturismul fără acordul proprietarului, maşina aflându-se parcată la locuinţa celui din urmă.

În cauză s-au întocmit acte procedurale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și furt în scop de folosință.

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani