7000 de țigarete ascunse în portiere, descoperite în P.T.F. Rădăuţi Prut - FOTO

7000 de țigarete ascunse în portiere, descoperite în P.T.F. Rădăuţi Prut - FOTO

Echipa comună de control din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Rădăuţi Prut a descoperit, în urma controlului efectuat asupra unui autoturism, 7.000 ţigarete marca Ritm, de provenienţă R. Moldova, pe care un cetățean român a încercat să le introducă ilegal în ţară.

La sfârşitul săptămânii trecute, în Punctul de Trecere a Frontierei Rădăuţi Prut- I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a intra în ţară, cetățeanul român Liliana U., în vârstă de 40 de ani, la volanul unui autoturism Dacia Logan, înmatriculat în România.

În baza profilului de risc şi pentru valorificarea unor informaţii, polițiștii de frontieră şi lucrătorii vamali au procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra autoturismului, ocazie cu care, echipa comună de control a descoperit ascunse în portierele din faţă ale autovehiculului, 7.000 ţigarete, cu timbru de acciză R. Moldova.

Conform prevederilor legale, a fost luată măsura confiscării ţigărilor în valoare de 4.100 lei şi sancţionarea contravenţională a persoanei cu amendă în valoare de 5.000 lei.

Stirea anterioara

A murit la doar 30 de ani, în bolidul de lux, cu două genţi cu bani lângă el - FOTO

Stirea Urmatoare

Se dau câte o sută de euro direct de la stat! Veste uriașă pentru 200.000 de români

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.