Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
3 șmecheri care-au condus fără permis, depistați în trafic

3 șmecheri care-au condus fără permis, depistați în trafic

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

Poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 1 Botoşani, sâmbătă 12 octombrie, au depistat un tânăr de 29 de ani din localitatea Vlădeni, care conducea un autoturism pe drumul comunal DC 64 de pe raza comunei Vlădeni, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autvehicule. În cauză a fost întocmit dosar penal sub asepectul comiterii infracţiunii de conducere fără permis.

În ziua de duminică 13 octombrie, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 1 Botoşani, au depistat un tânăr de 22 de ani din localitatea Vorona, care conducea un autoturism pe drumul comunal DC 55A, pe raza comunei Vorona, fără a poseda permis de conducere şi aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.

Tânărul a fost testat cu aparatul alcooltest valoarea indicată fiind de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acestuia, i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întoccmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere fără permis şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

În noaptea de 13/14.10.2019, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Dorohoi, au depistat un tânăr de 24 de ani, din oraşul Darabani, care conducea un autoturism pe strada Sf. I. Romanul, din aceeaşi localitate, având dreptul de a conduce suspendat.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere fără permis.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani