100.000 de ţigări confiscate de poliţiştii de frontieră dorohoieni

100.000 de ţigări confiscate de poliţiştii de frontieră dorohoieni

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi au descoperit într-un autoturism, 100.000 ţigarete marca Marble, pe care un cetăţean român trebuia să le transporte în municipiul Dorohoi pentru suma de 250 lei.

Poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice, au oprit în trafic pentru control, în data de 03 ianuarie 2016, în jurul orei 21.00,  pe raza localităţii Vîrful-Cîmpului, un autoturism marca Volkswagen Golf, înmatriculat în România, condus de cetăţeanul român Sorin C., în vârstă de 48 de ani

La controlul efectuat asupra autoturismului, au fost descoperite mai multe cutii din carton inscripţionate Marble care conţineau probabil ţigarete.

Poliţiştii de frontieră au luat măsura conducerii persoanei în cauză şi a maşinii la sediul Poliţiei de Frontieră pentru continuarea cercetărilor. În urma inventarierii ţigaretelor, a rezultat cantitatea de 100.000 ţigarete marca Marble.

Cu privire la cele constatate Sorin C. a declarat că a preluat ţigaretele din apropierea localităţii Negostina, judeţul Suceava, şi pentru suma de 250 lei trebuia să le transporte în municipiul Dorohoi.

Ţigările în valoare de 45.450 lei şi autoturismul în valoare de 9.000 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar în cauză poliţiştii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

Stirea anterioara

Început de an trist pentru mai multe persoane din judeţ !Locuinţele le-au fost distruse din cauza neglijenţei

Stirea Urmatoare

Spectacol pentru adulți al Teatrului din Galaţi la Teatrul „Vasilache”: „Natură moartă cu nepot obez”

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.