Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Lidl și Heidi Klum aduc tendințele verii în noua colecție esmara

Lidl și Heidi Klum aduc tendințele verii în noua colecție esmara

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Informatii-Utile

Lidl și Heidi Klum deschid sezonul de varăcu cea de-a patra colecție „esmaraby Heidi Klum“, #LETSLOVESUMMER, ce va fi lansată în magazinele Lidl din toată țara, joi, 21 iunie. Stilul boho-chic al colecției, cu croieli lejere, modele colorate și detalii jucăușe include piese variate, la cel mai bun raport calitate-preț cu care Lidl și-a obișnuit clienții.

Lidl și Heidi Klum lansează în cadrul „Lidl Fashion Week“, începând cu 21 iunie, cea de-a patra colecție „esmaraby Heidi Klum” - #LETSLOVESUMMER. Prin materiale vaporoase, denim cool, ciucuri colorați și detalii boho-chic, colecția #LETSLOVESUMME Rreflectă perfect atmosfera de vară. Rochiile maxi lejere, pantalonii scurți cu detalii colorate, sandalele și cămășile de vară oferă nenumărate opțiuni de combinare, pentru fiecare stil în parte.

Colecția #LETSLOVESUMMER va fi disponibilă în magazinele Lidl din întreaga țară, începând cu 21 iunie, în cadrul „Lidl Fashion Week“, la prețuri începând de la 17,99 lei și pâna la 99,99 lei. Pe lângă încălțăminte (cu mărimi de la 37 până la 41) și articole vestimentare de damă (cu mărimi de la 34 până la 44), colecția cuprinde și articole pentru copii. Colecția va fi disponibilă la nivel internațional, în peste 10.000 de magazine Lidl și 4 magazine online din 28 de țări.

#LETSLOVESUMMER promite ținute perfecte pentru vară, potrivite fiecărui stil vestimentar și ideale pentru distracțiile din timpul sezonului cald, la prețuri specifice Lidl.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Informatii-Utile: Alte articole din Botosani