Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Ziua Pompierilor din România la Uvertura Mall

Ziua Pompierilor din România la Uvertura Mall

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Evenimente

Ziua Pompierilor din România, sărbătorită în fiecare an pe 13 septembrie, va avea o triplă semnificaţie pentru personalul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani. La împlinirea a 168 de ani de la sacrificiul eroilor pompieri din Dealul Spirii, se vor aniversa şi 165 de ani de când pompierii dorohoieni veghează la siguranţa comunităţii, fiind un reper al curajului, spiritului de sacrificiu şi devotamentului pentru oameni şi Ziua Informării Preventive.

Cea mai apreciată locaţie de shopping şi entertainment din Botoşani va figazda unor evenimente care marchează Ziua Pompierilor din România şi Ziua Informării Preventive. Astfel, pe parcursul întregii zile, clienţii complexului comercial vor avea posibilitatea să descopere tainele meseriei de pompier.

Botoşănenii care vor alege să vină pe 13 septembrie la Uvertura Mall Botoşani vor avea ocazia să vizioneze o parte dintehnica de intervenţii a ISU Botoşani şi să primească sfaturi preţioase în ceea ce priveşte prevenirea situaţiilor de urgenţă din partea inspectorilor de prevenire.

Încă de la ora 10.00, pe esplanada din faţa Uvertura Mall, vor fi amplasate autospeciale de intervenţie, precum şi un punct de informare, unde toţi cei interesaţi vor putea să afle informaţii care pot face diferenţa într-o situaţie limită. Cunoştinţele dobândite vor oferi clienţilor posibilitatea câştigării unor premii la concursurile care se vor desfăşura începând cu ora 17.00, la etajul IV al complexului comercial.

În cadrul activităţilor organizate la Uvertura Mall, vor fi prezentate ţinutele purtate în diverse situaţii de urgenţă sau la momente festive. Un moment special va fi întâlnirea cu plutonierul major Iulian Rotariu, primul român care a participat la ultramaratonul Gobi March, purtând cu mândrie steagul românesc până pe locul IV în clasamentul general şi locul I la categoria de vârstă 40 – 49 de ani.

Pe 13 septembrie, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani şi Uvertura Mall invită toţi botoşănenii să participe la activităţile prilejuite de Ziua Pompierilor din România şi Ziua Informării Preventive.

Uvertura Mall – ne vedem în centru!


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Evenimente: Alte articole din Botosani