Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Vezi ce surprize îi așteaptă pe cei mici în acest week-end la Uvertura Mall

Vezi ce surprize îi așteaptă pe cei mici în acest week-end la Uvertura Mall

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Evenimente

Zilele de  29 şi 30 august se anunţă pline de evenimente şi motive de distracţie pentru publicul Uvertura Mall.Odată cu ultimul weekend de vară, mall-ul pregăteşte surprize pentru cei mici, care  vor putea beneficia de sesiuni gratuite de Facepainting, între orele 12:00 – 16:00.

Acestea vor avea loc la etajul al 3-lea al mall-ului, unde copiii pot avea parte de desene inedite pe faţă, fie că este vorba de măşti cu eroii lor preferaţi sau diferite modele ludice.

Micuţele domnişoare vor fi răsfăţate cu un eveniment care le va stimula imaginaţia şi creativitatea, atelierul de creat hăinuţe pentru păpuşi.

Atelierul va fi realizat în colaborare cu Club Modas, iar materialele vor fi oferite de către atelierul de croitorie Perfect Size, situat la demisolul Uvertura Mall. Cei mici pot veni cu păpuşa preferată pentru a „fura” câteva din secretele designului vestimentar.

Şi cei mari pot petrece timpul la Uvertura Mall într-un mod inedit. Pentru ei, mall-ul a pregătit, la etajul al 4-lea, între orele 16:00 - 18:00, un concurs de Go. Jocul strategic originar din Vechea Chină are rolul de a stimula mintea, competitivitatea şi spiritual de echipă.

Sâmbătă, 29 august 2015, începând cu orele 14:00, Uvertura Mall Botoșani invită toți părinții și copiii la Festivitatea de Final a Centrului de Vacanță. Finalul activităților desfășurate la Centrul de Vacanță va fi marcat printr-o serbare care va avea loc la etajul 4 al mall-ului.

Programul va fi unul vesel și dinamic. Prichindeii vor interpreta poezii, cântecele,vor  dansa și vor avea și o prezentare de modeling spre deliciul părinților.

Prin intermediul evenimentelor organizate, Uvertura Mall pune la dispoziţie alternative de petrecere a timpului liber pentru publicul de toate vârstele.

ZiareBotosani.ro

Evenimente: Alte articole din Botosani