ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Uvertura Mall v-a pregătit noi surprize! Vezi ce evenimente vor avea loc în weekend!

Uvertura Mall v-a pregătit noi surprize! Vezi ce evenimente vor avea loc în weekend!

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Evenimente

Uvertura Mall a pregătit pentru sfârșitul de săptămână multe surprize și distracție celor care vor alege ca destinație de cumpărături această locație. Momentele muzicale, concursurile, activitățile pentru copii vor fi câteva din surprizele care îi așteaptă pe botoșăneni.

Vineri, 5 aprilie, vizitatorii sunt așteptați începând cu ora 17.00 la etajul 3 în zona acvariilor pentru a face cunoștință pe viu cu șerpii exotici.  Pasionații de muzică se pot distra în zona food court la etajul 4 participând la o sesiune de karaoke începând cu ora 18.00.

Sâmbătă, 6 aprilie, în intervalul orar 14.00-16.00 trupa locala The Music Stage Band & Ana Maria și interpreta Anastasia Popistasu  vor susține un recital muzical cu acces gratuit pentru toate persoanele prezente în zona food court. De la ora 16.00,  Paul Clodinschi, îngerasul „fară oase”, după spusele celor de la emisiunea „Romanii au Talent” va încânta audiența cu un număr strălucitor de contorsionism.

Duminică, 7 aprilie, începând cu ora 12.00, până la ora 13.00, la etaj 4, cei mici vor fi publicul unui spectacol umoristic de teatru. Ei vor mai fi răsfățați pe parcursul zilei cu activități de face painting.

Tombola Roata Culorilor continuă acordarea de premii până pe 7 aprilie, așadar reușita sfârșitului de săptămână la Uvertura Mall este garantată.

[gallery link="file" orderby="rand"]


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Evenimente: Alte articole din Botosani