Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Uvertura Mall îți răsfață frumusețea!

Uvertura Mall îți răsfață frumusețea!

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Evenimente

Frumusețea nu are vârstă, dar are nevoie de îngrijire! Acesta este motivul pentru care Uvertura Mall a pregătit un eveniment inedit, cel mai mare de acest gen din Botoșani, menit să le ajute pe femei să afle ultimele tendințe în materie de fashion, Nail Art, Make-up și Hair-style.

Joi, 30 iulie, începând cu ora 16:00, la etajul 4 al Centrului Comercial, într-o atmosferă energizantă întreținută de actrița Lidia Uja, se vor desfășura prezentări ale ultimelor colecții ale designerilor Mihaela Andronic și Oana Stroici, precum și colecția de rochii de mireasă a magazinului Brenda Mariaj din Botoșani, iar specialistele în înfrumusețare Nicoleta Neculau, Adina Busuioc și Mia Mandric vor arăta publicului o parte din secretele domeniului în care s-au făcut cunoscute. Cu toții promit un adevărat spectacol care îmbină arta cu pasiunea și cu îndemânarea.

Și pentru ca frumusețea se asociază perfect cu mișcarea, talentatele trupe de dans de la Școala G-Power vor deborda de energie, pe ritmuri coregrafizate de cunoscutul Andrei Vornicu. Compania internațională din domeniul nutriției, Herbalife va oferi o sesiune de tratamente faciale gratuite și posibilitatea de a degusta din produsele de calitate, recomandate pentru un stil de viață sănătos.

Evenimentul va fi marcat și de Concursul de Shopping, în cadrul căruia  pasionatele de fashion vor putea să își evidențieze stilul și rafinamentul, sub presiunea multi-taskingurilor primite de la jurați. Participanta care va impresiona juriul cu alegerea sa, va fi premiată de Uvertura Mall cu ținuta respectivă.

Detalii și înscrieri în concurs la tel- 0756 475 113 sau în mesaj privat pe Facebook.com/UverturaMall
Uvertura Mall – Ne vedem in Centru!

ZiareBotosani.ro

Evenimente: Alte articole din Botosani