Trimite stirea ta ! [email protected]

ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Uvertura îţi răsfaţă frumuseţea! O zi de răsfăţ şi sfaturi utile

Uvertura îţi răsfaţă frumuseţea! O zi de răsfăţ şi sfaturi utile

Frumuseţea nu are vârstă, dar are nevoie de atenţie! De aceea, Uvertura Mall pregăteşte pentru data de 30 iulie un eveniment dedicat tuturor doamnelor şi domnişoarelor, o zi de răsfăţ şi de sfaturi utile în materie de Make-Up, Nail Art, Hair-Style şi Fashion, oferite de profesionişti în domeniu.
 
Renumitul instructor de nail art Mia Mandric, celebrul make-up artist Adina Busuioc şi cel mai în voga hair-stylist din Botoşani, Nicoleta Neculau, vor împărtăşi cu toata lumea secrete despre frumuseţe, începând cu orele 16:00, la etajul 4 al Centrului Comercial.

Ultimele tendinţe din modă vor fi oferite în cadrul unei prezentări a colecţiilor designerilor Oana Stroici şi Mihaela Andronic, la etajul 4, începând cu orele 18:00.

Pasionatele de fashion se pot înscrie la un concurs de shopping în cadrul magazinelor din Uvertura Mall. Cu un timp şi un buget limitat, concurentele vor trebui să îşi aleagă o ţinută corespunzătoare temei date. Desemnarea câştigătoarei se va face în urma jurizării, iar premiul constă în ţinuta aleasă.

Detalii şi înscrieri la tel: 0756 475 113 sau în mesaj privat pe Facebook.com/UverturaMall.

Pe lângă aceste activităţi, participantele la eveniment vor avea parte de tratamente faciale gratuite oferite de Herbalife, o mini-tombola cu premii şi multe alte surprize.

Uvertura Mall-Ne vedem in centru!

ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro

Evenimente: Alte articole din Botosani