Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
TAKKO Fashion s-a deschis în complexul comercial NEST Dorohoi! - FOTO

TAKKO Fashion s-a deschis în complexul comercial NEST Dorohoi! - FOTO

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Evenimente

Takko Fashion și-a deschis cel de-al 71-lea magazin din România la Dorohoi, în complexul comercial Nest.

Joi, 18 aprilie 2019, la ora 09:00 magazinul Takko Fashion - unul dintre cei mai de succes retaileri de modă din Europa și-a deschis „porțile” și la Dorohoi. Noul spațiu va adăuga circa 285 mp suprafeței existente de aproximativ 3000 metri pătrați în complexul comercial Nest Dorohoi.

Takko Fashion este o companie de retail de îmbrăcăminte din Germania. Compania operează în peste 1.200 de magazine în Europa, atât direct, cât și în sistem de franciză, și este al doilea mare retailer de pe piața de profil din Germania. În afara Germaniei, Takko deține 350 magazine în Austria, Republica Cehă, Olanda, Belgia, Ungaria, Slovacia, Elveția și România. De asemenea, brandul este prezent prin în Slovenia, Lituania, Estonia, Letonia și Portugalia.

În primele două zile de la deschidere (n.r. 18 – 19 aprilie 2019 )Takko vine și cu o surpriză - 20% REDUCERE LA TOATE ARTICOLELE. Reducerea se aplică la casa de marcat și nu poate fi combunată cu alte reduceri sau oferte speciale și nu este valabilă pentru articolele din catalog.

Sursa: DorohoiNews.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Evenimente: Alte articole din Botosani