Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Spectacol artistic la Botoșani - oferit de către copiii din sistemul de asistență maternală

Spectacol artistic la Botoșani - oferit de către copiii din sistemul de asistență maternală

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Evenimente

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Botoșani organizează în data de 05 martie 2018, începând cu ora 13:30, la Sala Teatrului „Mihai Eminescu” din Botoșani - în incinta Casei Tineretului, spectacolul „Mărțișoare din Suflet pentru Suflet!” ediția a V-a”.

Adevărați vestitori ai primăverii, copii îngrijiți și educați în familiile asistenților maternali vor urca pe scenă pentru a vă încânta cu poezii, cântece și dansuri exprimate cu talent și emoție.

Evenimentul va fi prezentat de către tinerii Dana - Mărioara Butnariu elevă în clasa a X-a la Colegiul Național „A.T. Laurian” din Botoșani și Mihai - Valentin Tupiluș, elev în clasa a X-a Colegiul Tehnic „Gheorghe Asachi” din Botoșani, ambii îngrijiți în familii de asistenți maternali profesioniști.

Odată cu venirea primăverii, de altfel un anotimp la renașterii, evenimentul își propune să transmită o stare de bucurie, fericire și încântare la sosirea anotimpului încântător al primăverii și să ne bucurăm împreună de acest minunat „Mărțișor din Suflet pentru Suflet!”.

Direcția Generală de Asistenta Socială și Protecția Copilului Botoșani este o instituție publică, aflată în subordinea Consiliului Județean Botoșani, care are rolul de a asigura aplicarea politicilor și strategiilor guvernamentale de asistență socială la nivel județean în domeniul protecției copilului și a familiei, a persoanelor cu dizabilități, în vederea prevenirii și combaterii marginalizării sociale și a sărăciei.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Evenimente: Alte articole din Botosani